fresh ink

25/08/2015

SAM_5842 SAM_5850 SAM_5836
SAM_5852 SAM_5837 SAM_5859

shirt - Topshop   //   skirt - Selected femme   //   shoes - Stadium   //   sunnies - H&M

Päivän asu. Muistin tänään aamulla vaatekaappia penkoessani että multa löytyy tällainen paita. Se on esiintynyt täällä blogissa kerran aikaisemmin (linkki). Printti on mun mielestä tosi kiinnostava, omasta mielestäni se näyttää pilkullisilta höyheniltä, haha.
 Tänään mulla on ollut koulua ja sitten käytiin kahvilla poikaystävän kanssa. Ja arvatkaapas mitä! Mun vanhojentanssi mekko tuli postissa!! Tai round two, sillä ensimmäinen oli liian iso. No nyt on sopiva ja muutenkin todella kaunis mekko. Näette sen sitten helmikuussa ;)

//Today's outfit. This shirt has been in my closet untouched for quite some time, but today I suddenly remembered I have it! I have worn it once in a blogpost before (link). I think the print is interesting, I don't know about you but to me it looks like feathers with dots. I love how it looks pared with an all black look.

Hope you had a wonderful Tuesday!

2 comments

 1. Mistä tilasit sun mekon? Ja menikö kaikki kuljetukset ja maksut hyvin? Itsekin mietin wanhojen mekon ostoa jostain nettikaupasta kun tuntuu, että valikoimaa on niin paljon enemmän... Arveluttaa aina vaan kaikki maksut/tullit yms.. :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi! Tilasin mun mekon Phase Eight nimisestä kaupasta, sieltä ei löydy "perus" vanhojen mekkoja vaan enemmän uniikkejä pukuja. Kyseinen kauppa sijaitsee briteissä, joten tullimaksua ei tullut. Mekko saapui parissa päivässä ja maksaminen meni hyvin.
   Suosittelen tilaamaan EUn sisäpuolelta, tuntuu että se on helpointa ja tullista ei tarvitse olla huolissaan. Brittiläisiä "prom" nettikauppoja on tosi paljon, yksi hyvältä vaikuttava sivu jonka löysin kun etsin omaa mekkoa on http://www.promformal.co.uk
   Toivottavasti auttoi!

   Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.