Location: Riga, Latvia

03/05/2015

SAM_4306 SAM_4298 SAM_4329 SAM_4270 SAM_4309 Untitled SAM_4320

1. Vanhan kaupungin talot oli sairaan kauniita.    2. Riikassa oli kevät paljon pidemmällä ja kaikki kukoisti.    3. Ihan tosi hyvät crepit vanhassa kaupungissa.    4. Toisen päivän jäähalli ja shoppailu kelpoinen asu.    5. Aurinkoinen terassi meidän hotellin lähellä.    6. Kahvi maistui kaikkialla ihanan "Etelä-Eurooppalaiselta", eli vahvalta.    7. Mamma ja Daugava <3

Kotona ollaan! Tulin siis eilen kotiin Riikasta, ja jos joku missasi niin olin siellä siis äidin kanssa. Reissu meni shoppailun, syömisen, jääkiekon katselun ja paikkojen ihailemisen merkeissä. Meillä oli kyllä tosi kivat neljä päivää. Yllätyin miten kaunis kaupunki oli. Meitä kuitenkin ihmetytti miten paljon Riikassa oli vanhoja tosi hienoja taloja, mutta todella ränsistyneessä kunnosa. Teki mieli ostaa sieltä vanha huvila ja kunnostaa ihan uusiksi.
Pukeuttuminen oli aika haastavaa, ravattiiin nimittäin pikkuveljen jääkiekko turnauksen, lämpimän kevätilman ja ostoskeskuksien välillä koko ajan. En pystynyt siis hirveästi panostamaan keväisiin asuihin. Yksi asu kuvattiin silti kunnolla, sen näette myöhemmin :)
Ihanaa sunnuntain jatkoa teille!

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.