"detox"

12/04/2015

Untitled Untitled(Kuvat weheartit)

Olen tosi kauan halunnut pitää ns. detox viikon. Päätin nyt pistää tuumasta toimeen. Kyseessä ei ole  mikään vain smoothie juttu. En ottanut "diettiä" mistään vaan laadin ihan itselleni sopivan. Syön kyllä muutenkin terveellisesti mutta tämän viikon ajan aijon syödä super terveellisesti. Aikeeni ei ole missään nimessä laihduttaa, vaan yksinkertaisesti saada kaikki huonot aineet kropasta pois ja ns. puhdistaa kehon ja mielen.
Olen suunnitellut että päivän menu näyttäisi joltain tämän tapaiselta: Aamupalaksi puuroa ja marjoja, lounaaksi jonkinlainen vihersmoothie (joka sisältää proteiinia), välipalaksi banaanilettuja, smoothie tai hedelmiä, illalliseksi salaatti jossa kanaa tms.
Vältän siis hiilareita ja aijon ladata täyteen kaikki vitamiini varastot. Yllä luettelemani menu on suurin piirtein mitä syön mutta tietenkin voin napsia hedelmiä, pähkinöitä ja muuta terveellistä päivän mittaan. Olen myös ostanut detox teetä, joten sitä siemailen päivän mittaan. Aijon treenata, mutta en mitään liian rankkaa.
Huomenna maanantaina siis alkaa. Pidän teidät ajan tasalla tämän viikon ajan ja postailen teille varmaan lempi reseptejäni jne. Tästä tulee tosi kivaa!

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.