last year

05/01/2015

January Untitled SAM_0518
Tammikuu alkoi tottakai lumisena, meillä oli koulussa "prom" ja mulla oli ihanin mekko ikinä.


February 
SAM_1149 SAM_0966Söin melkein joka aamu banaanilettuja.. haha. Käytiin päivä Tukholmassa shoppailemassa, ahh kuinka rakastan Tukholmaa.March Untitled Untitled Untitled
Maaliskuussa oli lunta ja kauniita auringonlaskuja. Täytin 16 vuotta ja toivo keväästä alkoi herätä.


April Untitled Untitled Huhtikuussa tapahtui paljon. Tapasin toista kertaa ihanan esikuvani Angelica Blickin. Tehtiin shoppailureissu Tallinnaan äidin ja siskon kanssa.May Untitled Untitled UntitledToukokuussa tuli kesä. Vietimme monta kesäiltaa rannalla kavereiden kanssa grillaamassa, paljastettiin vaalea iho ensimmäistä kertaa auringolle hyvän kirjan kera, ja yritettiin nauttia kesästä vaikka oli vielä koulua.June Untitled Untitled UntitledKoulu loppui! Annettiin viimeiset hyvästit yläasteelle. Päivä päättäreiden jälkeen oli Mileyn keikka, huippu! Laitettiin poikaystävän kanssa paljon ihanaa grilliruokaa. Kesäkuussa lähdettiin Rhodokselle viikoksi, ahh I WANT BACK!July Untitled Untitled UntitledHeinäkuussa oltiin poikaystävän mökillä. Vietin myös monta päivää ja myöhää iltaa Helsingissä parhaiden ystävien kanssa. Tein myös illallisen parille parhaalle ystävälle, bataattiranskalaisia, NAM.August Untitled Untitled Untitled Koulu alkoi, mutta se ei estänyt nuotioita ja viimeisten auringonsäteiden palvomista. Koulun alku tarkoittaa tietenkin Weekendiä!September Untitled Syyskuussa lähdettiin taas Tukholmaan shoppailureissulle, tällä kertaa pariksi yöksi. Koulujuttuja oli paljon ja suurimman osan ajastani vietin verkkareissa sängyllä tietokoneen ja koulukirjojen kera. Loppu kuusta hiukseni kokivat suuren muutoksen, pituudesta noin 20cm ja auringon vaalentamat kutrit saivat täyskäännöksen kun vaihdoin väriä tummanruskeaksi! Olen muuten viihtynyt tosi hyvin näissä hiuksissa.


October  Lokakuussa tuli oikeasti syksy. Nautittiin kauniista syyspäivistä ja olin tosi onnellinen syysmuodista. Espanjalaista, Japanilaista... Parhaat ystävät järjestivät ihania illallisia, illat täyttyivät siis ihanasta ruuasta ja parhaasta seurasta.


November SAM_3287 Marraskuussa ylimmässä kuvassa näkyvät vauvat saivat uuden kodin <3 Olen vieläkin ihan rakastunut laukkuun ja kenkiin. Sisustin huonetta vähän uudellen ja näytin täällä blogissa teille huoneeni! Teatterin salaatteja ei voi ikinä syödä liikaa...


December Untitled Untitled
UntitledJoulukuussa olin tietenkin ihan joulufiiliksissä. Join glögiä, söin jouluherkkuja, ja ihailin tietty Stockan jouluvaloja. Joulukuun alussa sairastelin aika kauan. Puolessa välissä päästiin silti lähtemään Tallinnaan! Tallinnan reissu äidin kanssa oli aivan ihana, syötiin hyvää ruokaa ja shoppailtiin.

Yllä näitte lyhyen (tai ei niinkään lyhyen) yhteenvedon minun vuodesta 2014! Mitäs piditte? Miten teidän vuosi meni?
pusspuss

4 comments

 1. Julyn alla lukee elokuu... meniköhän pari kuukautta sekaisin? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hupsista hyvä että joku on tarkkaavainen! :-)

   Delete
 2. Tosi kiva tälläi vuosikatsaus! :-) Oi itelle tuli niin ikävä kesää :D haha joku matka etelään tekisi hyvää!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos!:) Ja totta, kun tein tätä postausta mulla tuli ihan sama fiilis!

   Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.