L'automne

05/10/2014

CLOTHES

fall inspo 14

Mulle syksy merkitsee lämpimiä ja murrettuja väreja, kerrospukeutumista, uggseja ja saappaita, uutta syysmuotia, kynttilöitä, sesongin ruokia ja kaikkea muuta ihanaa. 
En halua sanoa syksyä lempi vuodenajakseni koska en halua syrjiä muita, mutta kyllä se aika lähellä lempparia on. Syksyllä inspiroidun kaikesta ja on jotenkin tosi luova fiilis, toisin kun kesällä kun vaan juostaan samoissa vaatteissa koko vuodenaika. 
Tässä jokunen viikko sitten tuntui että vaatekaappini on valmis syksyyn, mutta yhtäkkiä huomaan paljon puutteita. Se taitaa olla joku kirous, että aina kun luulee että on tyytyväinen keksii jotain uutta tarvittavaa...


INTERIOR

fall inspo -14


En inspiroidu syksyllä ainoastaan uusimaan vaatekaappiani, vaan myös sisustusta.
Kun äsken tein yllä olevaa kollaasia innostuin ihan sairaan paljon sisustamaan huonettani uudestaan! Tämän hetken suuri rakkauteni on muuten toi Missonin huopa (kollaasissa karvahuovan päällä). Kyseinen ihanuus löytyy Hulluilta Päiviltä, mutta valitettavasti tällä naisella ei juuri nyt ole 170€ ylimääräistä rahaa...

Toivottavasti tämä postaus inspiroi teitäkin syksyyn ja auttaa meitä kaikkia taistelemaan syksyn enemmän masentavaa puolta eli pimeyttä ja väsymystä vatsaan!
pusspuss

2 comments

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.