beauty faves

01/08/2014

Omasta mielestäni kesällä ei tarvitse melkeinpä mitään meikkiä. Mulla ainakin lentää kaikki meikkivoiteet sun muut kaapin nurkkaan heti kesän alkaessa.
Kesämeikkipussistani löytyy joitakin tarkoin valittuja tuotteita millä voi laittautua ja korostaa ruskettunutta ihoaan jos lähtee jonnekkin. Tässä postauksessa näytän teille mun tämän kesän suosikki tuotteet!
  SAM_2849

wet wipes - Nää on naaman pelastus! Tosi hyvä asia olla mukana esim. rannalla, pyyhkiä aurinkoöljyt pois naamasta jne.  
Hydracolor huulirasva - Tämä huulirasva on kyllä yksi mun ympärivuotisista lemppareista. Tosi hoitava huulirasva jossa on spf 25 eli suojaa huulia auringolta.  
eos huulirasva - Tuntuu että kaikki puhuu tästä huulirasvasta, voin kyllä sanoa että on todellakin suuren huomion arvoinen. Suomessa vaan ihan sairaan ylihinnoiteltu tuote.  
Hollister Crescent Bay - Oon jo kerran käyttäny tän kyseisen tuoksun loppuun, nyt sain uuden pullon ja ahkerassa käytössä on edelleen. Niiin kesäinen!

SAM_2841

L´ORÉALin Volume million lashes, So Couture (saatu blogin kautta) - Tämä on ylivoimaisesti paras ikinä omistamani ripsari! Not kidding. Suosittelen todellakin!
Benefitin they´re Real!  -  Toinen todella hyvä perus ripsiväri. Tällä saa nopeasti pitkät ripset.

SAM_2824SAM_2836

Benefitin feelin´ dandy paketti - Tämän ihanan pikku paketin ostin Rhodoksen reissulla Sephorasta.  Kuvassa näkyvillä kolmella tuottellaa (highlighter, lip&cheek stain ja kirkastava puuteri) saa hetkessä korostettua kauniisti ruskettuneet kasvot. Ainakin ton high beam highlighterin haluan ostaa uudelleen kun tämä pikku puteli loppuu.

Mitkä ovat teidän kesän must-haveit meikkipussissa? Kommentoikaa!
pusspuss

2 comments

  1. Mulla on ripsari ja kulmakynä ihan must! Tosi kiva postaus :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.