all we've got is right now

11/07/2014

Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled

Siinä vähän suurempi kokoelma inspiraatiota kesään! Kaikki kuvat ovat weheartit tilini kansiosta summer inspo, eli jos kaipaatte lisää kuvia niin sinne vaan chekkailemaan! (linkki)

En ymmärrä miten nämä kesät aina kuluu niin nopeasti, saan siitä aina hirveästi stressiä.
Ja luulen että en ole ainoa sen asian kanssa. Moni muukin varmaan kokee vähän huonovointia kun ihmiset alkaa puhua koulun alusta jne.
Siksi halusin kirjoittaa tämän postausen ja muistuttaa teitä, ja itseäni, että kannattaa koittaa elää hetkessä. Se on todella vaikeaa mutta kaiken tuntee niin paljon syvemmin kun vaan muistaa olla läsnä ja nauttia juuri tästä hetkestä, koska se on periaatteessa kaikki mitä meillä on, nyt. Se vaan pilaa nykyhetken kun alkaa murehtimaan koulun alkua ja kesän loppua.
Joten carpe diem ihanat, vielä on kesää jäljellä ja toivottavasti inspiroiduitte! pusspuss

4 comments

 1. Joo toi on kyllä totta kuinka nopeesti kesä menee... Ite oon aika stressaavaa tyyppiä, joten oon nyt yrittänyt vaan rentoutua! Syksy ja koulu aina vähän stressaa ja varsinkin kun koulu vaihtuu..ilmeisesti sullakin? :) ihanaa kesän jatkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo meen lukioon:) sitä samaa sulle ihana!

   Delete
 2. Oisko sulla jotain vinkkejä miten yhdistellä midi hameen kanssa? Asukuvia myös kaipaillaan! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos se on vartalonmyötäinen midihame niin croptoppi ja reilumpi nahkatakki on tosi kiva yhdistelmä, tiukan midihameen kanssa käy myös omasta mielestäni tosi hyvin joku esim harmaa college paita! Toivottavasti sait noista vinkeistä jotain ideoita!:) Ja joo tulossa on! puss

   Delete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.