Instrumentarium

27/04/2014

Postaus mukana Indiedaysin ja Instumentariumin yhteistyökampanjassa.

Kuten varmaan moni muistaakin niin me käytiin pari viikkoa sitten Sandran kanssa Indiedays bloggers inspiration päivässä. Siellä oli eri tuotemerkeillä omia pisteitä, ja yksi niistä oli Instrumentarium! Me bloggaajat saatin tilaisuus tehdä yhteistyöpostaus Instrun kanssa, joten tänään teille sen teen!

Me saatiin instrun pisteellä katsella niiden lasivalikoimaa ja valita mieleiset kuvautettaviksi. Löysin tosi monet kivat, ja instrun myyjä auttoi kertomaan mitkä niistä sopi mun kasvojen muotoon ja väreihin. Olisin seissyt siellä vaikka kuinka kauan valinnan vaikeudessa jos asiantunteva myyjä ei olisi avittanut!

CQ6A5469

Rakastuin näihin tosi cooleihin Guccin aurinkolaseihin! Ne ovat juuri sopivan kokoset mun makuun. Pokat ovat tummat ja aika karmikkaat mutta silti niistä löytyy naisellisuutta. Guccilla oli myös monia muita kivoja malleja.

CQ6A5470

Valitsin toiseen kuvaan nämä Guccin(?) kehykset. Ainakin näiden silmälasien valinnassa oli hyvä olla asiantuntija apuna koska omasta mielestäni silmälaseissa on istuvuus tärkeämpi kuin aurinkolaseissa. Mua ihastutti erityisesti näiden kehysten väri ja muoto!

Pyydän anteeksi kuvien "poseerausta" xd Jotenkin aina kun on joku ns. tärkeä kuva niin en voi sitten millään onnistua. Mutta kuvien pääasiat kumminkin tulee esiin, jotka ovat lasit!

 Nyt te rakkaat lukijat saatte mahdollisuuden voittaa aurinkolasit Indiedaysin ja instrumentariumin arvonnassa! Teidän pitää vaan klikata tätä linkkiä http://showroom.indiedays.com/instrumentarium-kevat-2014/  ja siellä sivulla äänestää meidän bloggaajien laseista suosikkianne! Kolme onnekasta voittajaa saa siis max. 179€ arvoiset aurinkolasit.

http://www.instru.fi/silmalasit/ tässä vielä linkki Instrumentariumin netti sivulle missä voitte selailla heidän laajaa ja tyylikästä silmälasi valikoimaa!

Post a Comment

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.