the little girls dream part. 1

06/12/2013

_DSC0024 _DSC0042 _DSC0091 Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled Untitled UntitledUntitled Untitled Untitled

Vihdoinkin jaksoin käydä läpi Ranskan kuvat! Hahah eihän siinä kestänyt kuin kuukausi..
 Jos joku ei tiennyt niin kävin siis viime kuussa Ranskassa. Siellä oli niiin ihanaa! Matkaseurana oli May, hänen veli, äiti ja äidin miesystävä. Eikös se ole ollu joka pikkutytön unelma lähteä parhaanystävänsä kanssa Pariisiin! Ainakin minun unelmani, ja nytten se vihdoinkin toteutui.
Asuimme suurimman osan reissusta sukulaisen luona Ranskan maaseudulla, viimeisen yön viikon pituisesta matkastamme vietimme Pariisiissa. Mutta siitä enemmän  "France part. 2" postauksessa. Meillä oli vuokra auto käytössämme joten ajoimme tosi paljon eri paikkoihin. Kävimme parissa Ranskalaisessa kylässä jotka olivat aivan ihania!
 Oli niin epätodellista ajaa Ranskan pikku teillä ja vaan ihailla ihanaa luontoa ja rakennuksia! Tämä alkuosa matkasta koostui juuri kaikesta ihanasta luonnosta, ruuasta ja kulttuurista mutta kyllä me saatin vähän shoppailuakin ujutettua muitten suunnitelmien väliin;)

Muistakaa käydä kurkkaamassa kun part. 2 postaus ilmestyy!

4 comments

  1. vaikuttaa ihan sairaan ihanalta teidän matka kuvien perusteella! Ääh mäkin haluan! :)

    ReplyDelete
  2. Ihana postaus! :)

    ReplyDelete

Latest Instagrams

© Emma Hirvonen. Design by Fearne.